Post by restcongitale on Feb 18, 2022 6:30:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Man patika šī spēle, kas būtu devusi 5 zvaigznes, bet kāpēc es pastāvīgi zaudēju piekļuvi un man ir jāspēlē kāda veida blakusspēle, kas man nepatīk, patiesībā es to varētu atinstalēt, ja tā turpinās
Man bija 126 atzīmes Patīk tagad man ir 40 atzīmes Patīk, lūdzu, atgrieziet manas atzīmes Patīk, lai es šai spēlei varētu piešķirt 5 zvaigznes, jo šī spēle ir tik laba, bet atzīmju Patīk jautājums mani padarīja tik neapmierinātu, un, ja jūs zaudējat spēli, tā prasa 900 monētas par 5 gājieniem, piemēram, nopietni. būtu labāk, ja tas prasa 100 monētas, lūdzu, atdodiet man patīk😭😢😿😖🤧🤬😡😠
Kitten Match თავსატეხი lkja
Man patīk kaķēni, taču spēle ir tāda pati kā veca, un tai apnika un pēc dažām dienām to atinstalēja. Kaķēni ir tik mīļi.
Helovīna dārgumu notikums ir kaitinošs un atsakās slēgt! Sāpes dupsī! Sabojā jautrību, un "NĒ" man NAV slikts wifi savienojums!
Šī ir pārsteidzoša lietotne! Tas ir tā, it kā viņi tiešām būtu kaķi, es par tiem rūpējos!!!!!!
Pašas mīklas ir jautras, taču visi uznirstošie logi un uzvednes, novirzīšana uz citām spēles lietām, kā arī visi dialogi, kļūst kairinoši. Es turpināju mēģināt to atskaņot, cerot, ka tas nomierināsies, jo tas galvenokārt ir mīklas un pielāgošana, taču tas nenotika. Tāpēc es to atinstalēju.
Es tikko atkal atradu šo lietotni. Es to spēlēju iepriekš, bet visu kaķu vārdus sajaucu. Tāpēc es apzināti sāku no jauna. Es to patiešām izbaudu.
Chaos Road Azione fvfx
Mūzika ir tik neregulāra un dīvaina, ka es to nevaru izturēt! Man patīk grafika, bet kopumā tā ir tikai vēl viena spēle ar dīvainu mūziku
ES mīlu šo spēli! Tā ir spēle 3/renovācija, un jūs varat savākt kaķus (parasti vienu katrā istabā), un lielāko daļu laika kaķis paliks pie jums 2 istabas. Un dažreiz būs īpaši pasākumi, kas var palīdzēt atjaunot jūsu kaķēnu bāzi! Jebkurā gadījumā tā ir lieliska spēle.
Tas ir jautri un jauki, taču milzīgais uznirstošo logu skaits ir smieklīgs.
Tikai mazliet jautri, es šad un tad spēlēju.
Man patīk šī spēle, taču tā mani ļoti sāpināja par tajā teiktajām lietām par pitbulliem, kāpēc cilvēki pirms dzīvnieka iegūšanas nevar izlasīt un saprast, kā par šo dzīvnieku jārūpējas pirms dzīvnieka iegūšanas. Tas nav tik grūti, un tāpat kā jebkas cits, jums ir jāvelta laiks un rūpes. Kāpēc gan nevarētu būt, ka cilvēki tiešām ir stulbi? Ļoti vēlētos atrisināt šo problēmu un saņemt atbildi no personām, kuras ir atbildīgas par šo spēles daļu.
Lai gan šī ir viena no manām iecienītākajām spēlēm, kuru es sāku spēlēt tikai pagājušajā nedēļā, un stāsts ar kaķēniem ir patiešām burvīgs, viņi vienkārši padara to pārāk grūti, ja jums nav pastiprinātāju, lai pārvarētu līmeni. Šajā tālrunī neko nevar nopirkt, jo izmantoju savu grafisko rokturi, tāpēc esmu kā iestrēdzis un nevaru dabūt nekādus pastiprinātājus, kad man tie patiešām ir vajadzīgi. Esmu vienkārši satriekts, jo man patiešām ļoti patīk šīs spēles stāsts un atjaunošanas aspekts.
Tikko sāku spēlēt šo spēli, bet man tā ļoti patīk! Līmeņi ir izaicinoši, un sižets ir lielisks, ak un kaķēni, ļooooti jauki!
Super spēle.
Pārslogots ar reklāmām, sniegs jums 5 vai 10 minūtes bezmaksas īpašos piedāvājumus, ko veltīsit daudz, lai skatītos reklāmas. Joprojām bija jautri, līdz līmeņus kļuva pārāk grūti pabeigt bez īpašajiem piedāvājumiem. Briesmīga angļu valoda, ko es varētu piedot, ja nebūtu TONAS reklāmu un ņirgāšanās, lai tērētu reālu naudu, kas būtu ĻOTI dārgi. Jauka grafika, nereālas animācijas.
Jauka spēle. Nepieciešami vairāk veidu, kā saglabāt progresu. Es dotu 5 zvaigznes, ja varētu to saglabāt. Man ir vairāk nekā 1000 LVL, un tas neļauj man to saglabāt. Savienošanās ar facebook rāda tikai tad, kad man bija 500 LVL. Es mainīju tālruņus, un man nav sava vecā tālruņa, tāpēc es tam vairs nevaru piekļūt. Es tiešām vēlētos nezaudēt savu progresu 1000 lvl+.
Tajā ir daudz mīlestības. Liek man pasmaidīt. Dažkārt ir grūti pabeigt spēli. Citreiz tas iet tik viegli. Kopumā kaķēns ir jūsu. Jums ir ļoti jautri!!!!
Kitten Match Παιχνίδια παζλ qgq
Tik mīlīgi kaķi man ir 3 kaķēni drīz būs vēl viens kaķis yeet
Laimīgus kaķēnus ir jautri spēlēties. Man kā vecākai sievietei tas ir tāpat kā ar mājdzīvnieku, nāc un spēlē, pamēģini. Esmu pārliecināts, ka jums tas liksies kā jautrība pārspēj garlaicību
Tiešām jauka spēle, man ar to nav nekādu problēmu un es mīlu kaķus
Viss kārtībā. Power-uos varētu ilgt ilgāk par 5 vai 10 minūtēm, un tas varētu būt nedaudz vieglāk. It īpaši, ja spēlējat spēli vairākas reizes pēc kārtas (5 vai vairāk reizes) un joprojām nevarat to pārspēt. Es saprotu, ka tā ir stratēģijas spēle, bet vai tai ir jābūt tik grūtai?
Tā ir jautra spēle, taču dažreiz līmeņi ir ļoti grūti, ar nepietiekamām kustībām un pastiprinātājiem. Man tas joprojām patīk un turpinu censties
Šo spēli ir jauki spēlēt. Patīk saikne ar kaķiem, tā šķiet gandrīz īsta. Daži izaicinājumi ir grūti, tikai vēlos, lai es varētu to paveikt ātrāk. Dažreiz es jūtos neapmierināts 😠
Kas notiek ar lietotni? Spēles iesaldēšanas dēļ es zaudēju diezgan daudz naudas un atlīdzības. Nav forši zaudēt balvas! It īpaši, ja es spārdu sevi par to, ka tērēju naudu muļķīgai spēlei.
Tam ir kaķi, es zināju, ka man tas ir vajadzīgs, un tas ir pilnībā piegādāts. Es domāju, ka tas sākotnēji ir ķīniešu vai kaut kas cits, tāpēc tulkojumi ir nedaudz dīvaini, bet es varu diezgan viegli saprast, ko kaķi saka. Es vēlos, lai agrākie kaķi parādītos vēlākās vietās, bet man ir sava kluba māja.
Super mīļi, tik jautri. Patīk stāsts un visi kaķēni. Vienīgais, par ko es neesmu dusmīgs, ir visas pārtikas lietas, piemēram, sviestmaižu mašīna vai saldējuma lietas. Es saprotu, tas ir jauki. Es vienkārši vienmēr gribu saprasties ar līmeņiem lol. Tas ir tikai mans viedoklis, bet citādi patīk. Ja esat kaķu cilvēks, jums tas patiks
Izbaudiet dažādu spēļu spēlēšanu, lai gan dažas no tām ir vairāk nomāktas nekā citas.
Mīlīga
Izbaudiet spēli, taču mazāk tapešu ikreiz, kad tai kaut kas jāmaina
Lieliska izklaide. Nodrošina lielisku brīvā laika izmantošanu, lai nedaudz uzlabotu savas smadzeņu prasmes, vienlaikus izklaidējoties.
Kitten Match Réflexion dknj
Tas ir ļoti jauki, un, ja jums patīk mīklas, tas ir lielisks veids, kā palikt aizņemtam