(Android/iOS) Pacific Warships: Naval PvP megcsal a végtelen kristályokat
Feb 18, 2022 6:24:26 GMT -5
Post by restcongitale on Feb 18, 2022 6:24:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal a végtelen kristályokat ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Pacific Warships: Naval PvP Akčné hpoc
Nagyszerű, azonban a legújabb frissítés megszüntette az aranyszerzés lehetőségét, amelyre szüksége van hajói legmagasabb szintjének frissítéséhez. A pénznek csak a fejlődés felgyorsítását kell szolgálnia, nem pedig a játékhoz szükséges szükségletnek. 20.000 aranyra van szükségem az elfogó torpedóim 10. lvl-jének frissítéséhez. Ami 70 dollár. Nem számítva azt a 12 000-et, amibe a 9. lvl-ig jutottam. Ne feledje, hogy ez csak 1 frissítés. Ez most megvalósíthatatlan. És a tetejébe a napi bejelentkezés és az "összes ajándék elfogadása" gomb eltávolításra került.
Torkos játékalapok. A feloldások kulcsrendszeren alapulnak. A kulcsokhoz többnyire pénz kell. 30 percen belül eléri az első fizetési falat.
Eddig kiváló.
Vártam, hogy megjavítsák, és végre megcsinálták, ez egy jó játék, valóban a teljesítmény sokkal jobb, szeretem a csata zsákmány ötletét! Szerkesztés: örülök, hogy valóban reagálsz a játékosok igényeire, és ténylegesen kijavítod a hibákat, én személy szerint úgy gondolom, hogy jobb, mint a hadihajók világa, de sokan másként gondolják. ne frissíts olyan gyakran, hogy egy kicsit bosszantó, ha kéthetente frissíted, várd meg, amíg sok mindent kijavítottál, majd adj ki egy nagy frissítést. Jó grafika hozzá.
Ez a játék egész jó. Észrevettem a következő hibákat vagy problémákat – néha az összes lejátszó és a vezérlőim is lef*gynak, még akkor is, ha a hálózat csatlakozik. A frissítés letöltése nem kötelező. Még akkor is, ha a képzés megtörtént, annak mindig elérhetőnek kell lennie. Jó lenne, ha elérhető lenne az első személyű nézet.
A játék megjelenése óta játszom, de komolyan 😒 unalmassá válik újra és újra ugyanazokat a színpadokat játszani, nincs egyetlen éjszakai tábla sem, amely megmutatná a hajók egyedi színeit és fényeit. Nincsenek viharos színpadok ugyanazokért a hatásokért. sokat kérek... De a játék még mindig az egyik legjobb játékom a COD mobil és a DOZ Survival mellett.. amióta megjelentek...
Jó játék jó grafikával, de mindenképpen több térképre és forgatókönyvre van szükség. Néhány nap után egy kicsit unalmassá válik ugyanazokkal a térképekkel. Nagyon megöregszik és unalmas lesz ugyanazokkal a térképekkel játszani. Szerintem segítene, ha a napi jutalmak kicsit nagyobbak és másabbak, mintha néhány naponta ismételnénk.
Nagyon szórakoztató játék. Bizonyos dolgokhoz olcsóbb költségekkel járhat, de ezt leszámítva nagyszerű játék!
Jól játszottam vele, amikor egyhajós volt. most már nem tehetsz semmit anélkül, hogy a hajóid lemaradnának egy támadás közepén. a játék jó, de a késés szörnyű, és a játékot nem érdemes játszani. Esküszöm, a játékkonzolok mindig jobban teljesítettek, mint a digitális szoftveres számítógépek, telefonok stb.
Ebben semmi játékélmény sincsen. Aki játszott ezzel a sza...al, az már tudja, hogy mire gondolok. Ha csalódni akartok, vagy esetleg, sok pénzetek van, nyugodtan töltsétek le. Természetesen ismét egy orosz fjlesztésü játék, mi más is lenne ...
Még egyszer kérem, mondja el nekem, hogyan tud átlőni egy hajó a hegyen, vagy hogyan találhatok legalább hétszer a másik boltot, és ahelyett, hogy elveszítené az erejét, megszerzi. Nem kellene elmondanom, mi a baj, csak javítsd ki. 47. szinten vagyok, szóval nem adom fel, csak nem játszom egy ideig
Szeretem ezt a játékot! Legfeljebb 5 hajó lehet a flottában. Hatfős csapatban játszol, és a csapatmunka elengedhetetlen a győzelemhez. Nagyon ajánlom ezt a játékot. Köszönöm a gyors intézkedést a játékkal kapcsolatos problémákkal kapcsolatban. 5 csillagos 1 csillag, mivel 5/21 óta a játék teljesen leáll előttem a csatában. Erős internetem van, és csak csatában fordul elő velem. A fejlesztőknek meg kell találniuk a módját, hogy megakadályozzák a hackereket és a csalókat, hogy elpusztítsák ezt a játékot, különben sok hűséges játékost és elköltött pénzt fognak elveszíteni.
Bárcsak 🤞 segítene annak a kódolónak, aki elkészítette ezt a cikket 🙏 🙄
Adjon hozzá subokat!a prémium hajók is egy májba kerülnek! Például egy szolgáltató 4000 php-ba kerül? A hajó ára is probléma, például egy fuvarozó 2 millióba került, de minden csatában 10000-et kapunk? Távolítsa el az ellenségek helyzetét a térképről, csak úgy láthatjuk őket, ha a közelükbe kerülünk. NAGYÍTÁSI LEHETŐSÉG HOZZÁADÁSA.Én is olvasom mások véleményét, és ezt nagyon kérték.add more ship!.add more gamemode egy ilyen rangú, klasszikus és még sok más, remélem, hogy észreveszitek az értékelésemet, és intenzívebbé teszik a játékot.
Vettem egy olcsóbb telefont, és a játék jól működik... szóval ez az a telefon, ami rajtam volt, és olyan sokáig játszottam vele, csak hagyd abba az online játékot, és hirtelen fáj, hogy azt mondom, folytatnom kell a vállalkozásomat a az olcsóbb telefon, de ettől eltekintve ez a játék továbbra is a kedvenceim közé tartozik, és add fel, de köszönöm a fejlesztőknek, hogy igyekeztek gyorsan megoldást találni a segítségemre... szóval tovább fogok játszani a lassítással és a hibákkal ezt az olcsóbb telefont, és több játékot veszít a végéig
# 2200 rohadt jó lett. Grafika fullos , nem foglal sok helyet. Word of warships beütés csak modern technikával. Imádom 😎
Reklámokkal teli, úgy tűnik, hogy ez egy jó játék, de a sok hirdetés nem tudja megmondani
Pacific Warships: Naval PvP Hành động ikn
Nemrég jelentkeztem be a játékba, és úgy tűnik, az egész fiókomat törölték, ami teljes BS! Szörnyű, hogy nincs mód arra, hogy elmentse a fiókodat a Google Playre, ami azért fontos, mert ha hónapokig nem játszol, a fiókod nyilvánvalóan törölhető?! Az egyetlen lehetőség létezik. Be kell jelentkezni a Facebookra. Ami nem tesz semmit, remélem, segítenek visszaszerezni a fiókomat, amely sok időbe telt. A megjelenés óta játszom.
nem csatlakozik, és azt mondta, hogy nincs internetkapcsolat, én is inkább online és offline módot választottam, ami talán a vpn miatt vagy valami miatt, amit már töröltem… kérlek, hozzáadnád az offline részt vagy valami offline módot. Ha csak egy csetepaté vagy offline részt ad hozzá
Már egy éve játszottam ezzel a játékkal, a játék lényegében jó, de az új 25 ships játékrendszer semmit sem ér, 2 módot is alkalmazhattak volna, de most a játék lassú, és így is elég sokat veszítesz, mert nincs elég idő, a legújabb frissítés is késlelteti a játékot.
Tehát úgy tűnik, hogy egy nerf a lézerágyúkon (vagy általában a csatahajókon, nem igazán tudom melyik) megnehezítette egy romboló megölését. Ez a nerf lehetővé teszi a rombolók számára, hogy könnyedén megöljenek csatahajókat a torpedók erejének köszönhetően, de nem mintha ez rossz lenne, de valahogy meghiúsítja a tűzerő célját. Még mindig szeretem a játékot, de kissé fárasztó és kissé súlyosbító.
ez a játék nem olyan jó, mint a World Of Warships. WoWs, céloznod kell a bonatherrel, hogy közelebbről is megnézhesd, és arra is célozhatsz, amerre szeretnél célozni. Ebben a játékban nincs ennyi minden. ez jobb lenne, mintha közelebbről megnézhetnéd a többi hajót. hozzá kell adni a bonathert, hogy bezárva nézzen más hajókra, adjon hozzá, ahol megcélozhatja a fegyvereket. jobbá és nagyobb kihívást is jelent. Ha ezt hozzáadják, és újratelepítem, akkor lásd ezt, akkor 5 csillagot kap.
Még csak ki sem nyílik, csak a nyitóképernyőn marad. De jó zene.
Ha nem lennének a szörnyű meccsek, gyakrabban játszanék. szembekerülsz a fizető játékosokkal, akik teljesen feljavították a hajóikat, miközben te nehezen tudsz lépést tartani. Volt már olyan, hogy hajók elsüllyesztettek két torpedólövésen belül. Csak azért, mert ugyanazon szint ellen harcolsz, még nem jelenti azt, hogy a meccsek „kiegyensúlyozottak”. Még egyszer ellenőrizném azt az ostoba tényt, amit mond, igaz.
Fizetés a játékért óriási előnyt jelent azoknak, akik nem tudnak. Szerezhetsz fejlesztéseket, de mire befejezed azokat a frissítéseket, amelyek bevétele örökké tart, például egy 5-ös szintű hajókon, a fizető játékosok már a 7-es szintű hajókat felminősítik. A nem fizető játékosok mindig hátrányba kerülnek. Ez az egyetlen negatívuma a játéknak, de egy nagy negatívuma. Az új játékosok élvezni fogják az első helyen, ahol a játéktér egyenletes, de ha elkezdenek feljebb lépni. Kezdik majd látni, mennyire igazságtalan lehet ez a játék.
Szükségük van egy megfelelő weboldalra azoknak, akik nem hajlandók kinyitni a féregdobozt, ami a facebook, még egy ingyenes fórumoldal is jobb lenne (1 csillag elveszett). Már nem látom többször ugyanazokat a csalókat, így visszakapják azt a sztárt, amit a hackelés miatt elveszítettek. Ennek ellenére a játék csodálatos, a személyzet barátságos és gyorsan reagált minden panaszra. Minden fillért megér, ha esetleg úgy dönt, hogy befektet. Több pénz = még jobb játék.
Hajrá ember! Menő ez a játék, de hirtelen szemét lett belőle! Az első-harmadik csatában semmi sem történt. De a negyedik játék mindig azt írja, hogy "hiba". Nagyon utálom, ha játszom, azt írja, hogy error. Vagy esetleg glitch. Például Pokemon go.
Nagyon szeretem a hajókkal, és hogy testre szabhatod a hajókat a jobb páncélbőrrel, ez egy olyan klassz játék, ami újdonság lehet a következő szezonban, mostanában 5 csillagot érdemel
Maga a nagyon jo, de most valamiért nem akar futni a telken, esetleg tud valaki segíteni, hogy a rog phone 3on miért nem akar elindulni. Előre is köszi
A játék elromlott. Folyamatosan veszítek, mert bár a csapatomban minden irányítópontban ül egy hajó, és a játék egyetlen ellensége sehol sincs a közelünkben, nem engedi, hogy elfoglaljuk az irányítópontokat. Teljesen elfoglalja az irányítási pontot, majd pirosra vált, és újraindítja az elfogást az elejétől, miközben továbbra is jutalmazza az ellenséges csapatot, amiért látszólag még mindig uralja őket.
Unalmas lesz, ha eléri a legmagasabb szintet. Nincsenek új hajók, nincsenek új forgatókönyvek, nincsenek új drónok, nincs új technológia. Unalmassá válik. A jó oldala az, hogy nagyjából mindenki ingyen játszik ezen a játékon. De csak azért, mert minden vásárlás hülye drága. És úgy értem, HÜLYEM! Mivel azonban mindenki ingyen játszik, ez a választott hajókon és a képességeiden múlik. Csak ezért adtam 3 csillagot.
Szuper játék, nagyon tetszik. De néha nem találok egyezést, azt írja ki, hogy "Nem sikerült csatlakozni a szobához", ez újra és újra megtörténik
Annyira jó, hogy csak korlátlan játékra van szüksége. Kérem a fejlesztőket, akik félnek ettől
A játék összességében jó, de van egy probléma. Nagyszerű internetkapcsolatom van egy csatában, a semmiből összeomlik a játékom, így minden, amit a csatában kerestem, elvész. Kérjük, javítsa ki ezt a problémát az 5*-os felülvizsgálathoz. A grafika jó, a kezelőszervek jók, csak javítsa ki a csata összeomlási problémáját. Mellesleg, amikor megpróbáltam visszaszerezni a régi játékomat, amelyben volt egy frissített Siberia és Constelltian ll is, nem tudtam visszaszerezni, és keményen dolgoztam rajta, a grafikát próbáltam csökkenteni, de nem működött. Rendben köszönöm
Memes Wars Акционе nkz
A hackerek nagyon rosszá teszik a játékot. Túl drága, ha vásárolni akarsz valamit. Ez egy OK játék, ha időnként játszható, de azonnal lépjen ki, amint hackerek csatlakoznak a játékhoz. A szerverproblémák is gyakoriak.
nagyszerű játék, egy javaslat, hogy valóban vezesse a kormányt és a fegyvereket, osztott képernyős opcióra van szükség. Egy hét játék után rájöttem, hogy tudok harcolni, tudok harcolni 3-szor, esetleg 4-szer, mielőtt többé nem csatlakozik, ki kell hagynom a játékot, be kell zárnom az alkalmazást, majd újra meg kell nyitnom a továbblépéshez.
Nos, imádtam a grafikát, ez a 2 csillag csak a grafika, srácok, van néhány dolog, amin dolgozni kell... 1- A jutalompontok sokkal kevesebbek az általunk használt kreditpontokhoz képest hajóinkat korszerűsíteni... 2- még a szezonbérlet megvásárlása után is kevesebb a jutalom, és nagyon nehéz a feladat, amit a srácok adsz... 3- a token meccseknek vannak korlátai... A legtöbb kreditpontot a token meccsekből szerzünk .... Több jutalomra van szükségünk, próbáljunk megérteni, több eseményt szerezni...
Imádom, ahogy kitalálod a hajóid nevét. Folytasd a jó munkát, és nincs időm, ez az alkalmazás lesz a legjobb, és csak folytasd a fejlesztést, mert van még mit dolgozni
Ez a játék egy átverés! Meghosszabbították az eseményt, hogy több pénzt szerezzenek, 8 óra maradt, és korán befejezték. Vásároltam, hogy hópelyheket szerezzek, és nem tettem volna, ha soha nem hosszabbodik meg vagy nem zárja le az időzítőn feltüntetett 8 órát. Már csak 184 hópelyhem maradt, és meg is szerezhettem volna, ha az esemény a hátralévő 8 órán keresztül tart. Felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, és azt mondták, vegyek aranyat, hogy megszerezzem a fennmaradó alkatrészeket, hogy megkapjam a hajót. Ezzel a játékkal ne vegyél semmit!!!
Nagyon rendes, csak így tovább
jó jatek
Jó játék, de utálom, hogy mennyi időbe telik új hajókat szerezni anélkül, hogy pénzt kellene fizetnie nekik, de játszhatsz ingyen, csak egy örökké tart, amíg új hajókat kapsz
Nagyszerű és szórakoztató játék. Bárcsak lenne mód a barátokkal való játékra. Ez az egyetlen rossz ebben a játékban.
Nem szeretem ezt a játékot, sokáig tart újratölteni a fegyvereket és nagy a késés, de a kondenz jó és jobb a grafika
A játék nagyon félelmetes, de a hajók kiválasztásának új módja most szívás, hogy minden össze van rakva, és szerintem nagyon kiegyensúlyozatlan, fizetek szezonbérletért, és tényleg több előnyöm van azokkal szemben, akik nem fizetnek érte.
Elég jo játék sokáig leköt
Pacific Warships: Naval PvP Acción jvnh
Több CGI egy nem működő játékhoz? Ez a játék elakad az oktatói fázisban, és leáll számomra. Úgy tűnik, hogy hibás vagy rossz szerver valószínűleg mindkettő. Más játékokkal nincs gondom. A World of Warships és a Modern Warships remekül fut a rendszeremen. Ezt gyorsan meg kell oldaniuk, ha versenyképesek akarnak lenni. Törölöm ezt a játékot, és azt tanácsolom másoknak, hogy tegyék ugyanezt.
Pacific Warships: Naval PvP แอ็กชัน plpe
Összességében a játék jó, lvl 93 vagyok. De van pár dolog, ami jó lehet, frissíteni kell. -Step back opció betöltő képernyő. -parancsok az m8-as csapatoknak. Frissítés után a következőt szeretném hozzátenni: ha egy csatában kell részt vennem egy adott hajóval, mindig az számít, hogy mikor nyertem azzal a hajóval, nem pedig az, hogy 3 hajón kívül mikor vettem részt vele. Még ha meghaltam is de elsüllyesztett 5 hajó.. Köszönöm!
A játék rendben van, de a hajó sebessége nagyon alacsony, olyan érzés, mintha egy nagyon unalmas filmet nézne. Növelje a hajó sebességét. És növelje a nézet területét és távolságát is.