Post by restcongitale on Feb 18, 2022 6:18:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ до искуства ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
Мислим да је лепо да видимо
Игра је сјајна, али заиста желим да знам, након што зарадите новац у апликацији, да ли можете да га пренесете на свој налог??
Осећа се као да су углавном неуређена питања из публике. Игра је ок, али има толико граматичких грешака и нека питања немају смисла или имају више одговора. Можда направите дугме „пријавите питање“ да бисте лакше исправили лоше формулисана питања.
Добра и поучна игра
Ова апликација је лепа 🙂🙂🙂🙂🙂
Толико ми помаже да подигнем своју вибрацију за један дан
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game טריוויה ofwu
Забавна игра која вас тера да се запитате. Можете платити за уклањање огласа. Која изгледа траје 30 секунди
Дајем јој 1, није кул апликација, она се угаси сваки пут када изгубим или победим у игри
Не тако добро. Игра ме избаци сваки пут када дођем до питања 7 на табли. Бићу обрисан чим ово објавим. Срећно свима. Чувај се.
Забавно и не превише тешко. Добро за вежбање мозга. Без проклетих реклама.
Да ли ова апликација даје прави новац 💰💰 може ли неко да ми каже
Леп
Веома добра 😊 игра 👍 савршена 👍 игра
Лепа апликација са интелигентним питањима😎, али могла би да је зачини 🙇 тимером и мање огласа
AFC - Space Shooter Аркадни fiv
Веома занимљиво и забавно за играње... Волим ову игру.
Неки тешки, неки лаки, али с пуно знања и уживања у игри
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Viktorīnas ckzz
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game 퀴즈 qyqz
Забавно је и забавно и што је најважније, веома поучно.
Тјера ме да гледам оглас за "помоћ", а након огласа све што је урадио је да је користио мој спас за мене на који сам могао једноставно кликнути без гледања огласа лололол
Волим да играм ову игру јер су питања заснована на широком спектру и даје вам бесплатну помоћ/саветове. Само бих волео да могу да схватим шта треба да радиш са "новцем" који освојиш?!?
Ова игра је добра јер вас тера да више размишљате о томе да ако победите не можете да добијете прави новац
Заиста је забавно и пријатно.. са питањима општег знања, али када добијем свој новац, онда ћу да погледам пуних пет, али до сада ми се свиђа
Мислим да је апликација веома корисна за децу јер је игра супер и важна за децу
Веома поучна игра
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Xırda-xuruş mso
Требала ми је исплата. Не постоји начин да контактирам подршку, тако да сам био веома разочаран јер је било забавно за мене и моје цимере
Дивно, али 1. пет питања се често понављају. Такође, зашто не наградите рецимо 250.000 фунти за добијање питања 14, а не шкртих 25.000 фунти?
Да ли је ово игра из јужне Африке
Ова игра може научити свакога.
Само желим да можете да освојите стварни новац у овој игри😁😁😁
Ова апликација је корисна само за интелигентне особе😅 Покушао сам много, али сам одговорио на само 5 питања, веома је тешко .... али можемо побољшати своје вештине знања ... супер дупер апликација
Крисс оглас је покварен, не дозвољава вам да се вратите у игру без искључивања.
Ова игра је лепа игра за децу, помаже им да сазнају више. Хвала
То је веома добро за мене и за вас јер што више научите из њега
Добио сам питања која су ми поставили, али не могу да подигнем свој новац
Заиста добро, свиђа ми се...
Не свиђа ми се. Мислио сам да можемо да се играмо са другим људима на мрежи, то је истина
Добра игра само јој дајем једну звездицу јер има много додатака па је бришем